Ολοκληρωμένες υπηρεσίες

Προσφέρουμε υπηρεσίες διαδικτύου από το 2000 σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τί προσφέρουμε;

Σχεδίαση ιστοσελίδων, κατασκευή eshop, δημιουργία και αποστολή newsletter, κατοχύρωση domain ονομάτων και φιλοξενία ιστοσελίδων

Κατοχύρωση Domain

Η εταιρία μας είναι επίσημος καταχωρητής Domain ονομάτων από την ΕΕΤΤ με αρ.Πρωτοκόλου: W331/02-11-11 με brand name: HELLAS SERVERS

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων/eshop και emails, VPS, Dedicated Servers, Managed ή Unmanaged

k

Σχεδίαση ιστοσελίδων

Οικονομικό ναί, φθηνό όχι είναι το μότο μας για τα μοντέρνα, responsive website που δημιουργούμε για εσάς. Βασίζονται στο WordPress

Κατασκευή eshop

Με εμπειρία εκ των έσω (λειτουργούμε με επιτυχία τα δικά μας eshop: www.coffee24.gr & www.beer24.gr) δημιουργούμε για εσάς τη νέα σας επιχείρηση!

Πώς μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί μας;

Οι υπηρεσίες μας είναι έτσι δομημένες ώστε ανεξάρτητα σε ποιό μέρος τους κόσμου βρίσκεστε η επικοινωνία μας μέσω email, viber ή messenger να δίνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Έτσι κερδίζουμε όλοι χρόνο και αποδίδουμε καλύτερα!

Τί είναι η managed υπηρεσία;

Managed είναι η υπηρεσία που προσφέρεται με ενεργή υποστήριξη δλδ. αναβαθμίσεις σε ιστοσελίδα, επίλυση προβλημάτων, ρυθμίσεις λογαριασμών email κτλ. Unamanaged είναι η ίδια υπηρεσία χωρίς ενεργή υποστήριξη

Έχετε απορίες;

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε άμεσα. Στο εν τω μεταξύ ρίξτε μια ματιά στη διπλανή στήλη για ορισμένες συχνές απορίες.

1. Πού βρίσκονται οι servers σας;

Διατηρούμε servers στην Ελλάδα, Γερμανία, Μεγ. Βρεττανία και Ηνωμένες Πολιτείας της Αμερικής

2. Μπορώ να κατοχυρώσω το domain όνομά μου σε εσάς;

Ναί, είμαστε επίσημοι καταχωρητές .gr ονομάτων και συνεργαζόμαστε με καταχωρητές εξωτερικού για κατοχύρωση των πιο δημοφιλών domains όπως είναι τα .com, .eu, .net κτλ

3. Η ιστοσελίδες που φτιάχνετε είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης;

Είναι! Βασίζονται στη δημοφιλή πλατφόρμα WordPress που προσφέρει από σχεδιασμό την εύκολη επικοινωνία με την Google.

4. Χρειάζομαι να φτιάξω μια σύνθετη ιστοσελίδα με ειδικές λειτουργίες, Μπορείτε να αναλάβετε το σχεδιασμό της;

Όχι δυστυχώς. Για την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών μας αναλαμβάνουμε μόνο τη δημιουργία ιστοσελίδων παρουσίασης επιχειρήσεων ή προϊόντων και υπηρεσιών μέσα από τα προσχέδια που σας υποδεικνύουμε.

5. Θέλω να πουλήσω προϊόντα στο εξωτερικό. Το eshop μου μπορεί να είναι σε άλλη γλώσσα;

Ναί! Το Prestashop που χρησιμοποιούμε υποστηρίζει σχεδόν όλες τις γλώσσες κι εφόσον χρειαστεί, συνεργαζόμαστε με αξιόπιστα μεταφραστικά γραφεία για την επαγγελματική μετάφραση των κειμένων σας

Προτάσεις

Managed Φιλοξενία ιστοσελίδας

1GB χώρος με απεριόριστα emails και δυνατότητα εγκατάστασης δημοφιλών εφαρμογών (wordpress κτλ), ενεργή υποστήριξη.

120,00€

τιμές χωρίς ΦΠΑ

Σχεδίαση ιστοσελίδας

Επιλογή από premium σχέδια, δημιουργία 5 σελίδων, βασισμένο σε WordPress, περιλαμβάνει ετήσια φιλοξενία κι ενεργή υποστήριξη.

560,00€

Κατασκευή eShop

Ηλεκτρονικό κατάστημα έτοιμο να λειτουργήσει, με κλασικό σχεδιασμό και πλήθος λειτουργιών.  Περιλαμβάνει ετήσια φιλοξενία και ενεργή υποστήριξη.

1.150,00€

Σχετικά με εμάς

Ξεκινήσαμε τα πρώτα μας βήματα το 1998 με τη δημιουργία του πρώτου eshop cd μουσικής στην Ελλάδα χωρίς να έχουμε στο νού μας τη δημιουργία ιστοσελίδων για τρίτους.
Η ζήτηση όμως για τη νέα αυτή τεχνολογία εκείνη την εποχή ήταν μεγάλη κι έτσι το 2000 ξεκίνησε η δραστηριότητα της Vertigo Studios. Αρχικά φτιάχναμε στατικές ιστοσελίδες, αργότερα με την εμφάνιση της PHP περάσαμε στα δυναμικά sites και την κατασκευή eshops.
Σήμερα δημιουργούμε με WordPress & Prestashop κι έχουμε καστασκευάσει εκατοντάδες για επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό!

» Είμαστε ό,τι κάνουμε επανειλημμένως. Η διάκριση, συνεπώς, δεν είναι δράση, αλλά συνήθεια. «

– Αριστοτέλης

Ξεκινήστε σήμερα!

7 + 4 =